In veertig seconden het podium op én af rennen

In 2021 mocht ik namens de Nederlands Publieke Omroep de huisfotograaf zijn van het Eurovisie Songfestival in Rotterdam. Een gigantische opdracht, zowel in qua grootte van de productie maar ook in duur van het project. Elke liveshow kende drie repetitie shows. Wanneer je op TV de Semi-Final of Final zag, hadden we in Rotterdam al drie keer die show gespeeld. Bij elke ronde heb ik een volledige show de stagecrew gevolgd. In veertig seconden moesten zij het podium klaarmaken voor de nieuwe artiest, wanneer de mensen thuis naar de introfilmpjes keken.

Tijdens het fotograferen heb ik een GoPro op mijn camera gemonteerd. Je ziet eerst het moment dat ik een foto maak, vervolgens de ruwe foto die mijn camera geproduceerd en daarna de transitie naar het nabewerkte beeld wat ik aan de klant heb opgeleverd.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Sorry, je kunt geen tekst kopieren van deze website!