Je portfolio laten reviewen?

Een tijdje geleden ben ik deze website begonnen. Een plek om kennis te kunnen delen over het fotograferen van concerten en events. Kennis die ik in de loop der jaren heb opgedaan door ervaring of van collega’s. Hartstikke leuk, maar soms blijft dat wat in algemeenheden hangen.

Het lijkt mij leuk om dit persoonlijker op te kunnen pakken en concrete tips en tricks mee te kunnen geven aan iemand. Daarom ben ik begonnen met het aanbieden van een Portfolio Review.

Ik wil via een Portfolio Review helpen om jouw fotografie naar een nieuw niveau te tillen. Of je nu nog maar kort bezig bent of al een tijdje aan de weg timmert, je bent welkom om samen eens grondig door je fotografische werk te gaan en te kijken waar kansen liggen.

Een portfolio review zie ik als een gezamenlijk gesprek over je werk en hoe dat tot stand komt. Samen duiken we in je foto’s en ontdekken we waar je sterke punten liggen en hoe je kunt groeien op vlak van techniek, nabewerking en verhaal. Het is mijn doel dat je vol nieuwe energie uit het gesprek stapt en het helder voor je is welke vervolgstappen je kunt zetten.

Meer weten? Check: www.nathanreinds.nl/portfolioreview

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven

Sorry, je kunt geen tekst kopieren van deze website!